Пълнени чушки с кашкавал и царевица

Отнема общо
40 mins
Време на готвене
30 mins
Трудност
Лесно
Порции
2 people
Вид
Основно
Рецепта от
От
2 щипки
Червен пушен пипер
2 щипки
Сол
50 гр
Крема сирене
200 гр
Кашкавал
4 гр
Зелени чушки
2 щипки
Чубрица
50 ml
Олио
Пълнени чушки с кашкавал и царевица

Искате да приготвите бърза и апетитна вечеря? Нашето предложение е пълнени чушки с кашкавал и царевица. Гарантираме Ви вкусно и ароматно ястие!

Готвар, рецепта - Пълнени чушки с кашкавал и царевица

А за десерт:

Лесен шоколадов сладкиш с две съставки и без печене

  1. Направа на плънката. В купа слагаме царевицата, крема сиренето, всички подправки и олиото. Настъргваме почти всичкия кашкавал, като оставяме едносантиметрово парче, с което ще запълним дупките на чушките. Разбъркваме добре, така че подправките да проникнат в цялата смес.
  2. Почистване на чушките. Най-лесният начин за чистене на чушки е с ръце. С палеца притискаме дръжката навътре и тя изпада. След това, изтръскваме чушката за останали семена. Доказахме Ви, че нямате нужда от уред за почистване на семки.
  3. Пълнене. Пълним чушките със сместа от сирена и царевица. Най-лесно става с лъжица или ръце. Накрая запушваме дупката с останалия кашкавал, нарязан на тънки филийки.
  4. Печене. Намазваме чушките с мазнината. Съветваме Ви да мажете продукта, а не тавата, защото олиото е топлопроводник и нещата се пекат по- добре. Печем в сгорещена на 200 градуса фурна за около 25-30 минути.

No comments yet, be the first to leave one!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*