- Отнема общо
- 40 mins
- Време на готвене
- 30 mins
- Трудност
- Лесно
- Порции
- 2 people
- Вид
- Основно
- Рецепта от
- От
- August 13, 2016
- 2 щипки
- Червен пушен пипер
- 2 щипки
- Сол
- 50 гр
- Крема сирене
- 200 гр
- Кашкавал
- 4 гр
- Зелени чушки
- 2 щипки
- Чубрица
- 50 ml
- Олио
Искате да приготвите бърза и апетитна вечеря? Нашето предложение е пълнени чушки с кашкавал и царевица. Гарантираме Ви вкусно и ароматно ястие!
А за десерт:
- Направа на плънката. В купа слагаме царевицата, крема сиренето, всички подправки и олиото. Настъргваме почти всичкия кашкавал, като оставяме едносантиметрово парче, с което ще запълним дупките на чушките. Разбъркваме добре, така че подправките да проникнат в цялата смес.
- Почистване на чушките. Най-лесният начин за чистене на чушки е с ръце. С палеца притискаме дръжката навътре и тя изпада. След това, изтръскваме чушката за останали семена. Доказахме Ви, че нямате нужда от уред за почистване на семки.
- Пълнене. Пълним чушките със сместа от сирена и царевица. Най-лесно става с лъжица или ръце. Накрая запушваме дупката с останалия кашкавал, нарязан на тънки филийки.
- Печене. Намазваме чушките с мазнината. Съветваме Ви да мажете продукта, а не тавата, защото олиото е топлопроводник и нещата се пекат по- добре. Печем в сгорещена на 200 градуса фурна за около 25-30 минути.
No comments yet, be the first to leave one!